RePlay är en förening och en plats där alla ska känna sig välkomna och tillsammans skapa en trevlig, inkluderande och vänlig miljö.
Som medlem i RePlay har du möjlighet att delta på medlemsaktiviteter som sker i lokalen. Vi anordnar medlemskvällar 2ggr i veckan, tisdagar och lördagar samt en större flippertävling varje månad. Avgiften för 2020 är 150kr, utöver det tillkommer avgifter vid olika aktiviteter för slitage och omkostnader. Dessa avgifter kan ändras med kort varsel.
Medlemmar har också möjlighet att hyra lokalen för egna slutna sammankomster, kontakta oss för mer information om hur man bokar.
Vi jobbar också för att tillgängliggöra, bevara och intressera alla, oavsett ålder, etnicitet eller sexuell läggning. Vi är en politisk och religöst oberoende förening som inte tillåter någon form av förtryck eller diskriminering. Medlemmar som inte följer våra stadgar riskerar att uteslutas ur föreningen.
Medlemskvällar
Tisdagar och Lördagar är det medlemskvällar. Vi träffas, snackar och spelar spel tillsammans!
Gå med i vår facebookgrupp för snabba uppdateringar om tider och händelser.
Tävlingar
Varje månad har vi tävling i flipperspel.
Tävlingarna är registrerade på IFPA
vilket innebär att det genererar världsrankningspoäng för de som deltar
Det går att hyra lokalen för egna tillställningar. Exempelvis Barnkalas, möhippa eller en helkväll med arbetskompisarna.